Lisarow House

LOCATION

Lisarow, NSW

TYPE

Residential

DESCRIPTION

Light Filled Spaces.

Our response to what was originally an internally dark and disconnected ‘70s brick home.

The rear of the home was completely reconfigured to provide a large open plan kitchen and dining space with connections to a new undercover deck, landscaping and pool.

A new upper level addition houses a new master suite, beds and rumpus. The double height void allows an abundance of natural light to flood deep into the house.


architect sydney central coast architecture residential interiors design 26.jpg
architect sydney central coast architecture residential interiors design 27.jpg
architect sydney central coast architecture residential interiors design 28.jpg
architect sydney central coast architecture residential interiors design 29.jpg
architect sydney central coast architecture residential interiors design 30.pg
architect sydney central coast architecture residential interiors design 31.jpg